Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης στις ΗΠΑ: Δεν συναντήθηκε με τον Τράμπ, αλλά συναντήθηκε με τον… γαμπρό του

Μητσοτάκης στις ΗΠΑ: Δεν συναντήθηκε με τον Τράμπ, αλλά συναντήθηκε με τον… γαμπρό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Ντόναλντ Τραμπ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Τζάρεντ Κούσνερ,

Συνάντηση με τον Τζάρεντ Κούσνερ, σύμβουλο και γαμπρό του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησε την Τετάρτη το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ανταποκρίτριας της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον, Λένας Αργύρη, η προγραμματισμένη συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ και διήρκεσε περίπου μια ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε τις ελληνικές θέσεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν την χώρα μας σε περιφερειακό επίπεδο.

Μάλιστα μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε σε κύριους τομείς των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, όπως είναι οικονομική και η αμυντική συνεργασία, ενώ έμφαση δόθηκε και στην πράσινη οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ ακυρώθηκε με αιτιολογία την έρευνα σε βάρος του πρόεδρου των ΗΠΑ από τη Βουλή των Αντιπροσώπων με το ερώτημα της παραπομπής.

Πάντως οι δυο ηγέτες είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να φωτογραφηθούν με τις συζύγους τους στη δεξίωση που παρατέθηκε για τα μέλη των Αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην 74η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Αντίστοιχη φωτογραφία, πάντως, έβγαλαν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, και τη σύζυγό του, όπως και με όλους τους καλεσμένους τους.

Σχετικά άρθρα