Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει την προανακριτική για Novartis για «να χυθεί άπλετο φως»

Το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει την προανακριτική για Novartis για «να χυθεί άπλετο φως»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, Σκάνδαλο Novartis,

«Θα ψηφίσουμε την προανακριτική για τη Novartis με την ελπίδα να χυθεί άπλετο φως» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης και προσέθεσε:

«Πρέπει να μιλήσουν όλοι για όλα και να αποδοθούν οι ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται».

Ο κ. Χρηστίδης με αφορμή τη χθεσινή δήλωση της προέδρου του κόμματος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη η Δικαιοσύνη να φροντίσει τα του οίκου της και να υπάρξει κάθαρση.

«Η εικόνα εισαγγελέων να αλληλοκατηγορούνται δε βοηθά τη Δικαιοσύνη» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Κίνημα Αλλαγής αξιολογούν ως ιδιαίτερα σοβαρές τις καταγγελίες για τον ρόλο συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών που εμφανίζονται να εκτελούν πολιτικές εντολές.

Κριτική ασκούν και στην κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έσπευσε να αθωώσει τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι ποινικές ευθύνες θα διερευνηθούν από την προανακριτική και για αυτό ψηφίζουμε την πρόταση» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Για τη ψήφο των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού η Χαριλάου Τρικούπη δηλώνει αντίθετη στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπολογίζονται στο εθνικό αποτέλεσμα και αναμένει την τελική πρόταση της κυβέρνησης.

Παρασκευή και Σάββατο θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής και θα ξεκινήσει η καμπάνια για την απόκτηση της κάρτας μέλους με αντίτιμο ένα ευρώ τον μήνα.

Σχετικά άρθρα