Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στον ΟΗΕ σε τρία σημεία

Σκληρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στον ΟΗΕ σε τρία σημεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Μακεδονία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Η παρουσία του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ επιβεβαιώνει πως «ένα προς ένα όλα τα προεκλογικά του επιχειρήματα δεν ήταν τίποτα περισσότερα παρά προσχήματα για μικροκομματικά οφέλη», σχολιάζουν από το ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, πηγές της Κομουνδούρου σχολιάζουν το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων ως «τραγελαφική» την επικοινωνιακή διαχείριση που επιχείρησε το Μέγαρο Μαξίμου κατά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειαζόταν να ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να επιβεβαιώσει πως ένα προς ένα όλα τα προεκλογικά του επιχειρήματα δεν ήταν τίποτα περισσότερα παρά προσχήματα για μικροκομματικά οφέλη.

»Αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε προσώρας τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης έχει μέχρι στιγμής να επιδείξει:

»1. Την παραδοχή του πως η τραγωδία στο Μάτι οφείλεται στην κλιματική αλλαγή. Ο κ. Μητσοτάκης ομολόγησε από το βήμα του ΟΗΕ το χυδαίο μικροπολιτικό παιχνίδι τυμβωρυχίας που ενορχήστρωσε όλη την προεκλογική περίοδο.

»2. Την παραδοχή του ότι από «επιζήμια» και «προδοτική» η Συμφωνία των Πρεσπών, πλέον έγινε μία Συμφωνία που πρέπει να τηρηθεί χωρίς καθυστερήσεις.

»3. Την τραγελαφική επικοινωνιακή διαχείριση που επιχείρησε το Μέγαρο Μαξίμου κατά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, τον οποίον χαρακτήριζαν στις ενημερώσεις τους «ομόλογο» του κ. Μητσοτάκη, ξεχνώντας να αναφέρουν από πού είναι, ενώ στη συνέχεια ως διά μαγείας αφαιρέθηκε από τηλεγράφημά του ΑΠΕ η αρχική αναφορά σε «Βόρεια Μακεδονία».

Σχετικά άρθρα