Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατρούγκαλος: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την τακτική της διγλωσσίας

Κατρούγκαλος: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την τακτική της διγλωσσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νέα Υόρκη, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Βέλη προς τον Πρωθυπουργό σε ότι αφορά τις συναντήσεις που έχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού εξαπέλυσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Ο Πρωθυπουργός δυστυχώς συνεχίζει και στο ταξίδι του στην Αμερική την γνωστή τακτική της διγλωσσίας και δεν αξιοποιεί το διπλωματικό κεφάλαιο που αποκόμισε η χώρα από τη Συμφωνία των Πρεσπών, για να προωθήσει τα εθνικά μας συμφέροντα.

»Και όλα αυτά ενώ παρά τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς και εξαγγελίες, καθυστέρηση παρατηρείται τόσο σε ό,τι αφορά την λειτουργία της Επιτροπής για τα εμπορικά σήματα όσο και αυτής για τα σχολικά βιβλία.

»Κατέθεσα σήμερα επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών με την οποία του ζητώ να τοποθετηθεί επί όλων αυτών των θεμάτων, ώστε να μη χαθεί, λόγω αδράνειας και υποκρισίας, η προωθητική δύναμη της Συμφωνίας».

Σχετικά άρθρα