Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενδοοικογενειακές κόντρες Μητσοτάκη-Μπακογιάννη μετά το φιάσκο Ταχιάου στο Μετρό

Ενδοοικογενειακές κόντρες Μητσοτάκη-Μπακογιάννη μετά το φιάσκο Ταχιάου στο Μετρό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μπακογιάννης, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό, Νίκος Ταχιάος, Ντόρα Μπακογιάννη, Παύλος Μπακογιάννης,

Μετά τα σχόλια που δημιουργήθηκαν και την ανακοίνωση της οικογένειας Μπακογιάννη ότι δεν επιθυμεί τη μετονομασία του σταθμού μετρό «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης», ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, με ανάρτησή του στο Facebook προσπαθεί να δικαιολογήσει το φιάσκο του με την μετονομασία των σταθμών του Μετρό.

Ο κ. Ταχιάος, που τοποθετήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεδρία της Αττικό Μετρό μετά τις απανωτές αποτυχίες του να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια βουλευτής της ΝΔ, έγραψε στο Facebook:

«Δεν μου ήρθε ξαφνικά θεία επιφοίτηση και με το “καλημέρα” ένας Θεσσαλονικιός πρόεδρος της Αττικό Μετρό αποφάσισε να βαφτίσει ξανά τους σταθμούς της Αθήνας».

Αντίθετα, όπως διευκρινίζει, με την οικογένεια Μπακογιάννη «υπήρξε διαρκής συνεννόηση στις λίγες αυτές ημέρες που έπρεπε να προλάβουμε την 30ή επέτειο της δολοφονίας, αφού πέραν της πατρότητας της ιδέας, αυτή είχε αναλάβει και την δαπάνη της τιμητικής εκδήλωσης».

Είναι προφανές ότι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Ταχιάο και κυρίως οι επιλογές του ίδιου του Ταχιάου έβαλαν ενδοοικογενειακή φωτιά στην οικογένεια Μητσοτάκη-Μπακογιάννη.

Όπως ήδη έχει γράψει το tribune η οικογένεια Μπακογιάννη σε ανακοίνωση της έδειχνε την πλήρη αντίθεση της στις αποφάσεις του εκλεκτού του Κ. Μητσοτάκη.

«Ευχαριστούσε την Αττικό Μετρό Α.Ε. για «την τιμητική πρόταση», την οποία «δεν μπορούμε να αποδεχθούμε» επειδή «δεν θέλουμε το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη να μπει σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση».

«Η σύζυγος, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, τον θέλαμε στο σπίτι κι όχι σε μια ταμπέλα», κατακεραύνωνε τον κ. Ταχιάο η οικογένεια Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα…

Σχετικά άρθρα