Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τατούλης επιτέθηκε σε Μητσοτάκη, Σαμαρά και Νίκα για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου

Ο Τατούλης επιτέθηκε σε Μητσοτάκη, Σαμαρά και Νίκα για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Αστυνομία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Νίκας, Πελοπόννησος, Πέτρος Τατούλης, Σκουπίδια,

«Καλωσορίζουμε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην πραγματικότητα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που εγκαταλείπει τα ψέματα και τον λαϊκισμό, αναγνωρίζοντας την ολοκλήρωση από την περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη όλων των διαδικασιών του έργου διαχείρισης στερεών αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Με αυτήν την παραδοχή η «Νέα Πελοπόννησος» και ο Πέτρος Τατούλης σχολίασαν τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην Ήπειρο, όπου περιηγήθηκε στη μονάδα διαχείρισης αποβλήτων.

Η ανακοίνωση:

«Η ΝΔ του Μητσοτάκη, του Σαμαρά και ο εκλεκτός τους Παναγιώτης Νίκας καθυστέρησαν πάνω από μια τετραετία το έργο»

Ωστόσο, πρέπει οι πολίτες πάντοτε να θυμούνται:

Τον Μάρτιο του 2017 ήταν σύσσωμοι οι δέκα βουλευτές της ΝΔ στην Πελοπόννησο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του Μάκη Βορίδη, που επιχείρησαν με ερώτηση τους στην Βουλή να δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη του έργου, με ψέματα και διαστρεβλώσεις .

Από κοινού με την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τον Δεκέμβριο του 2017, η ΝΔ ψήφισε στο Κοινοβούλιο τροπολογία που δημιουργούσε τεράστιες χρονοτριβές στο έργο.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τις εκλογές, η ΝΔ άσκησε αφόρητες πιέσεις σε περιφερειακούς συμβούλους της Πελοποννήσου να μην προσέλθουν στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να μην μπορέσουν να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Όσο δε, για τον εκλεκτό περιφερειάρχη του κ. Μητσοτάκη, Παναγιώτη Νίκα, ήταν ο βασικός υπεύθυνος της πρώτης διετούς καθυστέρησης του έργου, αφού ως δήμαρχος Καλαμάτας ανέθεσε 7 εκατομμύρια ευρώ σε σκουπιδομεταφορές που κατέληγαν στο δάσος της Φολόης, υπόθεση για την οποία ουδέποτε έχει απαντήσει πού πήγαν τα λεφτά.

«Αυτό το έργο, που πολεμήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι που αναγκάστηκαν να το υποστηρίξουν όλοι, φέρει την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του. Ανήκει στην Πελοπόννησο»

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν:

Αυτό το έργο φέρει από την αρχή μέχρι το τέλος την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του. Πολεμήθηκε δε διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις , αναδεικνύοντας την έμφυτη παθογένεια που διατρέχει την ραχοκοκαλιά του νοσηρού πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας.

Η άγνοια, η διαπλοκή με τα συμφέροντα και ο αυτοσκοπός που δεν είναι τίποτε άλλο από την αναρρίχηση στην εξουσία, ορίζουν την προμνημονιακή αλλά και την μεταμνημονιακή Ελλάδα.

Στην Πελοπόννησο, θα διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού το έργο μας και την αναπτυξιακή προοπτική. Ενώ θα κρατήσουμε ακόμη ψηλότερα, και την σημαντική πολιτική μας κατάκτηση, να είμαστε πάντα η φωνή της δυναμικής εκείνης κοινωνικής πλειοψηφίας που αντιστέκεται στον κομματισμό και το αλισβερίσι, αναζητώντας μια νέα εποχή στο πολιτικό σύστημα.

Κύριε Μητσοτάκη, τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και η αλήθεια βγαίνει αργά ή γρήγορα στο ξέφωτο της πραγματικής ζωής.

Σχετικά άρθρα