Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουλουπάκη διαψεύδει Αγγελή για τη Novartis – «Θα συνεχίσουμε την έρευνα»

Η Τουλουπάκη διαψεύδει Αγγελή για τη Novartis – «Θα συνεχίσουμε την έρευνα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Γιάννης Αγγελής, Δικαστική Εξουσία, Δικαστικό Σώμα, Δικαστικοί Λειτουργοί, Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis,

Παντελώς ψευδή, χαρακτηρίζει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, όσα έχουν διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης αναφορικά με παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας κατάθεσης του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, η κ. Τουλουπάκη σχολιάζει ότι η πορεία της υπόθεσης «έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται».

Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σε δήλωση της:

«Σεβόμενη τη μυστικότητα της τρέχουσας έρευνας, που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί των όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

»Ό,τι έχω να πω θα το πω στα αρμόδια όργανα.

»Το μόνο που έχω να σχολιάσω, σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται.

»Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνα μας, απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του».

Σχετικά άρθρα