Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα ενστόλων σε Μητσοτάκη: Κάνε πράξη τις δεσμεύσεις σου

Μήνυμα ενστόλων σε Μητσοτάκη: Κάνε πράξη τις δεσμεύσεις σου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Ένστολοι, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μακεδονία,

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή στην πλατεία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ένστολοι ζητούν από τη νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις εξαγγελίες που είχε κάνει ως αντιπολίτευση και, μεταξύ άλλων, να δώσει λύσεις στην υποστελέχωση των υπηρεσιών, στα ελλιπή μέσα, το βαθμολόγιο και τις μεταθέσεις του ανθρώπινου δυναμικού και να συνταχθεί με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις μισθολογικές τους απολαβές.

«Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να αφουγκραστεί τις αγωνίες μας και να δεσμευτεί αύριο για την επίλυση των προβλημάτων μας» αναφέρουν σε μικροφωνική που έχει στηθεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, δηλώνοντας τη στήριξή τους στον αγώνα των ενστόλων.

Σχετικά άρθρα