Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γουίλμπουρ Ρος: «Αγαπάμε την Ελλάδα – Είμαστε πολύ υπέρ της Ελλάδας» – Το σχόλιο Πάιατ

Γουίλμπουρ Ρος: «Αγαπάμε την Ελλάδα – Είμαστε πολύ υπέρ της Ελλάδας» – Το σχόλιο Πάιατ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Βίντεο, Γουίλμπουρ Ρος, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τζέφρι Πάιατ,

«Αγαπάμε την Ελλάδα. Η Ελλάδα και οι ΗΠΑ έχουν μαζί μεγάλη κληρονομιά. Οι Ελληνοαμερικανοί αποτελούν σημαντικό μέρος της κοινότητάς μας. Ήταν σημαντικό τμήμα της βάσης που υποστήριξε τον Πρόεδρο Τραμπ. Είμαστε πολύ υπέρ της Ελλάδας κι αυτό δεν έχει αλλάξει», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος, στον Νικόλα Βαφειάδη του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο Αμερικανός υπουργός είπε ότι «προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε την Τουρκία να παραμείνει σθεναρά προσηλωμένη στη Δύση.

«Όπως ξέρετε πρόσφατα έκαναν μια συμφωνία να αγοράσουν πυραύλους από τους Ρώσους κι ως αποτέλεσμα αυτού δεν μπορούμε να τους πουλήσουμε τα μαχητικά F-35 που ήθελαν».

Τις δηλώσεις στον Νικόλα Βαφειάδη σχολίασε και ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος έγραψε στο Twitter:

«Αγαπάμε την Ελλάδα… Είμαστε πολύ, πολύ υπέρ της Ελλάδας» – ένα καθαρό μήνυμα από τον υπουργό Ρος», η ανάρτηση του κ. Πάιατ.

Δείτε τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ρος:

Σχετικά άρθρα