Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον εντοπισμό και σύλληψη του Παλαιοκώστα διέταξε ο Χρυσοχοΐδης – «Είναι θέμα τιμής»

Τον εντοπισμό και σύλληψη του Παλαιοκώστα διέταξε ο Χρυσοχοΐδης – «Είναι θέμα τιμής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Βασίλης Παλαιοκώστας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Τρομοκρατία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

«Συλλάβετε τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Είναι θέμα τιμής για το αίμα του υπασπιστή μου Γιώργου Βασιλάκη».

Αυτή την εντολή φαίνεται πως έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, που τα τελευταία χρόνια έχουν επωμιστεί την αποστολή εντοπισμού και σύλληψης του νο1 Έλληνα καταζητούμενου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Έθνους», ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε σύσκεψη που είχε πριν από μερικές ημέρες με τα έμπειρα στελέχη τις Αντιτρομοκρατικής, απαίτησε μια από τις προτεραιότητές τους να γίνει ο εντοπισμός και η σύλληψη του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Η δολοφονία του Γιώργου Βασιλάκη

Η επιμονή του κ. Χρυσοχοΐδη στο συγκεκριμένο πρόσωπο έγκειται και στο γεγονός της δολοφονίας του υπασπιστή του, Γιώργου Βασιλάκη, στον 7ο όροφο του Υπουργείου στην Λεωφόρο Κατεχάκη.

Ο τότε υπασπιστής του σημερινού υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είχε πέσει νεκρός στις 24 Ιουνίου 2010 όταν άνοιξε φάκελο που είχε αποδέκτη τον κ. Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να σκάσει εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος και συνδεσμολογημένος στο εσωτερικό του.

Σχετικά άρθρα