Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερουλάνος κατά Γεννηματά: Δεν έχει όραμα και διχάζει

Γερουλάνος κατά Γεννηματά: Δεν έχει όραμα και διχάζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, Φώφη Γεννηματά,

Νέες βολές κατά της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά εξαπολύει ο Παύλος Γερουλάνος, που έχει ταχθεί με το «στρατόπεδο» εκείνων που ζητούν την επιστροφή στις… ρίζες, τα σύμβολα και τις αρχές του ΠΑΣΟΚ.

«Όταν κάποιος κάνει μια ομιλία για την 3η Σεπτέμβρη τού δίνεται μια τεράστια ευκαιρία να δείξει ένα σημείο στον ορίζοντα γύρω από το οποίο μπορεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

»Αυτό το σημείο, αυτό το όραμα, δεν το είχε η ομιλίας της κ. Γεννηματά» σημειώνει σε συνέντευξή του στον ΘΕΜΑ FM ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος μάλιστα σημειώνει ακόμα πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αντί να είναι ενωτική, μίλησε για «εσωκομματικές τριβές».

«Αυτό που πρέπει να έχουμε ως στόχο είναι πώς οι άνθρωποι που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ, εμπιστεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ, θα γυρίσουν πίσω, εκεί που είναι η πηγή των αρχών και αξιών του χώρου.

»Αυτή είναι μια δύσκολη μάχη. Αλλά είναι μια μάχη που, αν την παλέψουμε σωστά, έχουμε ελπίδες να την κερδίσουμε.

»Γιατί, ρίζες ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία δεν έχει.

»Σήμερα μιλάω με δημάρχους που είναι ΠΑΣΟΚ, με συνδικαλιστές που είναι ΠΑΣΟΚ, με μέλη συνεταιρισμών και επιμελητηρίων που είναι ΠΑΣΟΚ.

»Αυτό σημαίνει ότι όπου διατηρούμε τη σχέση μας με την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει καλά.

»Αυτόν τον κόσμο πρέπει να συσπειρώσουμε γύρω από μια νέα προσπάθεια να δώσουμε ένα όραμα για τη χώρα» τονίζει ο Παύλος Γερουλάνος.

Σχετικά άρθρα