Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πλεύρης ανέλαβε την υπεράσπιση Μπαλάσκα για τις απαράδεκτες δηλώσεις του

Ο Πλεύρης ανέλαβε την υπεράσπιση Μπαλάσκα για τις απαράδεκτες δηλώσεις του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Εξάρχεια, Θάνος Πλεύρης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, Πρόσφυγες, Σταύρος Μπαλάσκας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, που… «τρύπωσε» στο… «άβατο των Εξαρχείων» πριν από λίγο καιρό, ανέλαβε την υπεράσπιση του Σταύρου Μπαλάσκα του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων μετά τους χαρακτηρισμούς «σκόνη» και «σκουπίδια» που χρησιμοποίησε μιλώντας για ανθρώπινες ζωές κατά την πρόσφατη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Μετά τις επίμαχες δηλώσεις Μπαλάσκα, από το βήμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η υπόθεση πήγε στον Εισαγγελέα ενώ διατάχθηκε και ΕΔΕ.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο κ. Μπαλάσκας δεν παρέλειψε να… ευχαριστήσει δημοσίως τον βουλευτή της ΝΔ αλλά και δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεση:

«Θέλω να εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον καλό φίλο και εξαίρετο γνωστό ποινικολόγο βουλευτή Α Αθηνών, κύριο Θάνο Πλεύρη, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση της ΕΔΕ μου και της παραπομπής της υπόθεσης στον εισαγγελέα από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας», έγραψε στο Facebook.

Σχετικά άρθρα