Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρελάθηκε ο Σπίρτζης στην Επιτροπή Εμπορίου με «άτυπο συνεργάτη» του Κεφαλογιάννη – Τι συνέβη

Τρελάθηκε ο Σπίρτζης στην Επιτροπή Εμπορίου με «άτυπο συνεργάτη» του Κεφαλογιάννη – Τι συνέβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Κεφαλογιάννης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης,

Άνω κάτω έγινε η Επιτροπή Εμπορίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κατεπείγοντος νομοσχεδίου για τα διπλώματα οδήγησης, σύμφωνα με τη «Ζούγκλα».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζήτησαν από τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη να διευκρινίσει ποιος είναι ο άνθρωπος δίπλα του, ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση και με ποια ιδιότητα.

«Άτυπος σύμβουλός μου», απάντησε ο υφυπουργός αλλά οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν σταμάτησαν εδώ.

«Το ξέρετε ότι το όνομα του κυρίου Ηλιάδη αναφέρεται στην δικογραφία για το σκάνδαλο με τα διπλώματα οδήγησης;», κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, μια καταγγελία που ήρθαν να επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προεδρεύων Γιώργος Βλάχος προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Υποδομών λέγοντας πως οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ, αφού όταν ήταν κυβέρνηση ψήφισαν να μετατραπούν τα εγκλήματα σε πλημμελήματα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης διευκρίνισε πως ο άτυπος συνεργάτης του δεν ανήκει σε κανέναν, ούτε στον υπουργό Υποδομών Κωνσταντίνο Α. Καραμανλή ούτε στην κυβέρνηση αλλά είναι εκεί ως άτυπος συνεργάτης δηλαδή με την έννοια του αρμόδιου φορέα.

«Μα εσείς δεν δεχθήκατε να έρθουν οι φορείς κάνοντας χρήση του κατεπείγοντος» έσπευσαν να συμπληρώσουν οι βουλευτές της αριστεράς.

Ο προεδρεύων Γιώργος Βλάχος πήγε να σώσει την παρτίδα λέγοντας πως «ο κ. Ηλιάδης (πρόεδρος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης) βρέθηκε μέσα στην αίθουσα από παρανόηση ως προς την ιδιότητά του κι ότι την επόμενη φορά και ο ίδιος θα είναι πιο προσεκτικός».

Σχετικά άρθρα