Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Στόχος μια ισχυρή και τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας πάνω από την Ελλάδα

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Στόχος μια ισχυρή και τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας πάνω από την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στόχος για τη στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μια πλήρη, ισχυρή και τρομακτική «ομπρέλα ασφαλείας» για όσους επιβουλεύονται οτιδήποτε εναντίον της χώρας, σύμφωνα με τον ΥΠΕΘΑ, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην 1η Στρατιά, στη Λάρισα, ο κ. Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε πως η «ομπρέλα ασφαλείας», θα είναι «σε όλο το εύρος της Ελλάδας, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο και από το δυτικότερο μέχρι το ανατολικότερο άκρο της».

Αναφερόμενος στην 1η Στρατιά τόνισε πως έγινε ενημέρωση σχετικά με τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού Σχηματισμού, που στην ουσία αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο.

Τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σχετικά άρθρα