Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκερέκου: Θα προβάλλουμε την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Γκερέκου: Θα προβάλλουμε την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντζελα Γκερέκου, ΕΟΤ, Τουρισμός, Τουρίστες, Υπουργείο Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης,

Θέματα που αφορούν στην οργάνωση, δομή και λειτουργία του ΕΟΤ, καθώς και την ισχυρή ανάπτυξή του σε θέματα προβολής του ελληνικού τουρισμού, συζήτησαν ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, με τη νέα πρόεδρο του Οργανισμού, Άντζελα Γκερέκου.

Ο υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ από την κ. Γκερέκου και επισήμανε ότι με την εμπειρία της στα θέματα του τουρισμού, θα συμβάλλει στην εξέλιξη του Οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες απαιτήσεις του διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος.

Η κ. Γκερέκου ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους.

«Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση, καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για τη χώρα.

»Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους, που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος Οργανισμός.

»Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του Οργανισμού, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνια του πλανήτη» δήλωσε η πρόεδρος του ΕΟΤ.

Σχετικά άρθρα