Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση πατάει στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση πατάει στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεργία, Γιάννης Βρούτσης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος,

“Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης ότι διπλασιάστηκαν οι προσλήψεις είναι τουλάχιστον ανούσιοι” σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή την παρουσίαση των στοιχείων του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» και τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Όπως τονίζει το ΚΚΕ “Στην ουσία η κυβέρνηση ομολογεί με αποκαλυπτικό τρόπο ότι «ο νέος κύκλος της οικονομικής ανάπτυξης», όπως είπε ο υπουργός, πατάει πάνω στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων”.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης ότι διπλασιάστηκαν οι προσλήψεις είναι τουλάχιστον ανούσιοι για τα λαϊκά στρώματα που δοκιμάζονται σκληρά, καθώς τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι αυτές πραγματοποιούνται με νέες χειρότερες εργασιακές σχέσεις και με μειωμένους μισθούς, τη στιγμή που η «επίσημη ανεργία» ξεπερνάει το 27%.

Στην ουσία η κυβέρνηση ομολογεί με αποκαλυπτικό τρόπο ότι «ο νέος κύκλος της οικονομικής ανάπτυξης», όπως είπε ο υπουργός, πατάει πάνω στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων και χωρίς επιστροφή στα προ κρίσης επίπεδα για το λαό. Είναι επιτακτική ανάγκη η λήψη άμεσων μέτρων στήριξης και προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους.

Σχετικά άρθρα