Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλεξιάδης: Ο Πολάκης δεν είναι μόνος του – Τον στηρίζει η κοινωνία

Αλεξιάδης: Ο Πολάκης δεν είναι μόνος του – Τον στηρίζει η κοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης,

Η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη απέδειξε ποιος είναι ο «πολιτικός πολιτισμός» της ΝΔ, με την παραβίαση του κανονισμού της Βουλής, αλλά και άρθρων του Συντάγματος, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, προσθέτοντας ότι ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν είναι μόνος του.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, ο Τρύφων Αλεξιάδης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά, τόνισε πως με την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, αποδείχτηκε ποιος είναι ο «πολιτικός πολιτισμός» της ΝΔ με την παραβίαση του κανονισμού της Βουλής, αλλά και άρθρων του Συντάγματος.

Θεωρώντας πως έχει ξεκινήσει η δίωξη πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως

«Ο Παύλος Πολάκης δεν είναι μόνος του, είναι από πίσω του όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, που θα υπερασπιστεί τον αγώνα του για εξυγίανση στο χώρο της υγείας», ανέφερε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, κάνοντας λόγο για δίωξη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Παύλος Πολάκης ήταν η αιχμή του δόρατος για την αποκάλυψη σκανδάλων στο χώρο της υγείας, ο δε αγώνας του «για να σταματήσουν τα φαινόμενα διαφθοράς και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος δεν ήταν ένας προσωπικός αγώνας, αλλά ένας πολιτικός, κοινωνικός αγώνας και πρέπει να στηριχτεί».

Σχετικά άρθρα