Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βουλή επέστρεψε στην τακτική Δικαιοσύνη τις μηνύσεις Κοτζιά και Μπακογιάννη κατά Καμμένου

Η Βουλή επέστρεψε στην τακτική Δικαιοσύνη τις μηνύσεις Κοτζιά και Μπακογιάννη κατά Καμμένου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δικαιοσύνη, Νίκος Κοτζιάς, Ντόρα Μπακογιάννη, Πάνος Καμμένος,

Πίσω στην τακτική Δικαιοσύνη στέλνει η Βουλή δικογραφίες που είχαν διαβιβαστεί αλλά τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων στρέφονται, δεν εξελέγησαν βουλευτές την 7η Ιουλίου.

Μεταξύ αυτών που παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής είναι η μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε βάρος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αλλά και μήνυση της Ντόρας Μπακογιάννη και του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου σε βάρος του κ. Καμμένου.

Στην πραγματικότητα το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος δεν μετείχε στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου λειτούργησε καταλυτικά ώστε να μην υπάρχει πλέον αρμοδιότητα της Βουλής για τις σε βάρος του δικογραφίες.

Λεπτομέρεια σημαντική είναι ότι η διαβίβαση των δικογραφιών αυτών είχε γίνει με αίτημα την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Καμμένου και όχι μέσω του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ανάλογη είναι η αιτιολόγηση της επιστροφής στη Δικαιοσύνη της μήνυσης της Ντόρας Μπακογιάννη για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή tweet του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ για την παρουσία της στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου.

Επίσης στην τακτική Δικαιοσύνη επιστρέφουν δικογραφίες που αφορούν μηνύσεις σε βάρος πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά άρθρα