Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απασφάλισε ο Πολάκης: «Κρύβονται σαν τα ποντίκια στην κυβέρνηση» (βίντεο)

Απασφάλισε ο Πολάκης: «Κρύβονται σαν τα ποντίκια στην κυβέρνηση» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Στουρνάρας, ΚΕΕΛΠΝΟ, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σπύρος Πούλης, ΣΥΡΙΖΑ,

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης και μίλησε για όλους και για όλα και κυρίως για την εισήγηση την Τετάρτη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση της ασυλίας του.

«Κατάγομαι από έναν τόπο που όλα τα κάνουμε στο φως της ημέρας, δεν κρυβόμαστε.

»Εγώ να κρυφτώ; Αυτοί κρύφτηκαν σαν τους ποντικούς σήμερα».

Με αυτή την φράση ξεκίνησε τη συνέντευξή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, και συνέχισε:

«Από τη στιγμή που εισαγγελέας έστειλε στη Βουλή δύο μηνύσεις κάποιων ανθρώπων εναντίον μου, να με πάνε με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να στηθεί -αν έχουν τα άντερα και τα κότσια- ειδική προανακριτική επιτροπή και ειδικό δικαστήριο, που είναι δημόσιες διαδικασίες.

»Γιατί εγώ με αυτούς τους δύο ανθρώπους (σσ Στουρνάρα και Πουλή) δεν έχω προσωπικά, ούτε τους ήξερα ούτε και θέλω να τους γνωρίσω προσωπικά.

»Εκπροσωπούμε διαφορετικούς αξιακούς πολιτισμούς.

»Εγώ ασχολήθηκα με αυτούς, λόγω της θέσης μου ως υπουργός.

»Τα αδικήματα που λένε ότι έκανα, δεν τα έκανα επειδή εμείς οι δύο έχουμε προσωπικά, και δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω, ασχολήθηκα και ανακάλυψα τις βρομιές της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ένα εξέχον μέλος ήταν ο κ. Πουλής και ασχολήθηκα και ανακάλυψα πάλι με το ΚΕΕΛΠΝΟ τις απευθείας αναθέσεις και τον τζάμπα αέρα και κοπανιστό χρήμα που πήρε η γυναίκα του κυρίου αρχιτραπεζίτη, του Στουρνάρα».

«Δεν είναι προσωπικοί οι λόγοι της αντιπαράθεσής μας, είναι βαθύτατα πολιτικοί και πολιτικά συμπεριφέρθηκα και τους είπα αυτά που τους είπα», τόνισε στη συνέχεια ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, για να προσθέσει πως «όλα αυτά τα στέλνεις με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

»Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν κρύβει, ίσα ίσα εμφανίζει.

»Τώρα με πάνε σαν βουλευτή που μιλάει άσχημα και όχι σαν υπουργό που αποκαλύπτει τις βρωμιές τους», συμπλήρωσε

Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια ανέφερε:

«Aν τολμούσαν ας με αντιμετώπιζαν σε προανακριτική ή εξεταστική Επιτροπή γιατί ό,τι έγραψα στα social media για κείνο το «λουλούδι του αγρού» τον Πουλή που κατηγορείται για 2 πλημμελήματα και 4 κακουργήματα, τα είπα και τα έγραψα σαν υπουργός και όχι σαν ιδιώτης.

»Δεν έχω προσωπικά μαζί του. Αλλά, κρύβονται σαν τα ποντίκια και φοβούνται μην ακούσει ο ελληνικός λαός όσα έχω καταγγείλει εδώ και δύο χρόνια και η «αργή σαν χελώνα δικαιοσύνη» δεν έχει προλάβει ούτε καν να τους καλέσει σε ανάκριση.

»Ο Πουλής έδινε στον μπατζανάκη του, που είχε και τεχνική εταιρεία και κέτερινγκ και πούλαγε τις φακές 12,5 ευρώ και έδινε την συντήρηση του κτιρίου 150.000 και 200.000 ευρώ, τη στιγμή που το συγκεκριμένο κόστος δεν μπορούσε να ξεπερνάει τα 5.000 έως 6.000 ευρώ».

Αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζες της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Ενοχλήθηκε ο αρχιτραπεζίτης γιατί τον πήρα τηλέφωνο και επικαλείται όλες αυτές τις αερολογίες για «ηχογραφήσεις».

»Αυτό που του είπα είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να τον ηχογραφώ.

»Γιατί δεν με πάνε με τον νόμο ευθύνης υπουργών, να τα πούμε σε πανελλήνια μετάδοση.

»Όχι σε μία αίθουσα δικαστηρίου, μετά από καιρό, που δεν θα υπάρχει κάλυψη.

»Είναι δειλοί στη ΝΔ και πολιτικά ρεβανσιστές.

»Στο παρελθόν ο πατέρας Μητσοτάκη είχε το θάρρος να πάει τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο. Δεν τον πήγε εν κρυπτώ», συμπλήρωσε ο Παύλος Πολάκης.

«Την ώρα που με διαρροές η ΤτΕ άφηνε τα κανάλια και τα ΜΜΕ έλεγαν ότι θα ελεγχθεί το δάνειο του Πολάκη, ήδη είχε γίνει ο έλεγχος, είχαν βρεθεί τα πάντα εντάξει αλλά περίμεναν να τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων για να το αναγγείλουν.

»Είπα του αρχιτραπεζίτη, να ελέγξει το δάνειο μου, αλλά να ελέγξει και το δάνειο των 33 εκατ. ευρώ του Πρώτου Θέματος που εγώ θα συνεχίσω να το αποκαλώ «πρώτο φλέμα».

»Αυτό το δάνειο δεν αποπληρώνεται. Να ελέγξει το δάνειο της Σπυράκη και του Άδωνη Γεωργιάδη που δεν πληρώνονται κανονικά, να ελέγξει το δάνειο του Κήρυκα Χανίων του Μητσοτάκη που μόλις έγινε γνωστό ότι δεν πληρώνει τότε πήγαινε και έκανε μια ρύθμιση να πληρώνει 2.000 το χρόνο για τα πρώτα χρόνια και μετά από πολλά χρόνια να δώσει τα 600 χιλιάδες ευρώ μαζεμένα στο τέλος.

»Να μου πουν και μένα που βρίσκουν τέτοιους τραπεζίτες και τα κάνουν αυτά, γιατί εγώ πληρώνω το δάνειο μου κάθε μήνα κανονικά.

»Να μας πει ο κ. Στουρνάρας τι έγινε με εκείνη τη διαφημιστική δαπάνη των 700.000 ευρώ που πήρε η γυναίκα του…

»Αυτά δεν θέλουν να ακουστούν και όλα τα συστημικά ΜΜΕ δεν τα είχαν στις ειδήσεις τους, μόνο κάτι μικρά σάιτ τα αναδείκνυαν.

»Ακούστε κάτι: Εμείς ποτέ δεν βάλαμε το χέρι μας στο μέλι και αποδεικνύεται, ενώ αυτούς που χρέωσαν την χώρα, αυτές τις 100 οικογένειες που έκαναν τη χώρα να πτωχεύσει, τα συστημικά ΜΜΕ τους κρύβουν.

»Γι’ αυτό η ΝΔ δεν ψήφισε την αναδρομική ισχύ της άρσης της ασυλίας των βουλευτών που προτείναμε στη συνταγματική αναθεώρηση».

ΠΗΓΗ: documentonews.gr

Σχετικά άρθρα