Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Ελλάδα ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ – Είδε Τσίπρα και Γεωργιάδη

Στην Ελλάδα ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ – Είδε Τσίπρα και Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αμερικανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Δημοκρατία, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέφρι Πάιατ, Φίλιπ Ρίκερ,

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Ρίκερ και πραγματοποίησε ήδη έναν μαραθώνιο επαφών με κυβερνητικά στελέχη.

Ο Φίλιπ Ρίκερ, που νωρίτερα συναντήθηκε με τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ήρθε σε επαφή και με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Παρών στη συνάντηση των δυο αξιωματούχων ήταν και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία από την επαφή του Φίλιπ Ρίκερ και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Πάιατ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξέφρασε τη χαρά του που «σύστησε τον υφ. Εξωτερικών Φίλιπ Ρίκερ στον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποτελεί κλειδί στον στρατηγικό μας διάλογο και στην αποφασιστικότητα των ΗΠΑ να εμβαθύνουν στις διμερείς εμπορικές και επενδυτικές μας σχέσεις», σημείωσε καταλήγοντας ο Αμερικανός πρέσβης.

Ο Φίλιπ Ρίκερ, συζήτησε για αρκετή ώρα και με τον τέως πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρα και τους τέως υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση.

Ο κ. Πάιατ ανέφερε στην ανάρτησή του ότι «μαζί με τον υφυπουργό Εξωτερικών Φίλιπ Ρίκερ, εκφράσαμε την εκτίμησή μας στον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για την πρόοδο που σημειώθηκε στις σχέσεις των ΗΠΑ και της Ελλάδας, υπό την πρωθυπουργία του».

Σχετικά άρθρα