Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελιγιορίδου προς Νέα Δημοκρατία: «Μην τολμήσετε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου» (βίντεο)

Τελιγιορίδου προς Νέα Δημοκρατία: «Μην τολμήσετε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Προγραμματικές Δηλώσεις, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία,

Αυστηρή προειδοποίηση στην κυβέρνηση αναφορικά με τα εθνικά μας θέματα απηύθυνε από το βήμα της Βουλής η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η σοσιαλπατριώτισσα βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, στην ομιλία της στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Σκοπιανό και στο Αιγαίο:

«Μέσα σε λίγες ημέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται η συκοφαντία, η υποκρισία, η εθνική ανευθυνότητα και η διγλωσσία για τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα η σοσιαλπατριώτισσα βουλευτής και πρώην υπουργός, προειδοποίησε αυστηρά την κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην ξεκινήσει «ανατολίτικα παζάρια» με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας.

Οι αναφορές της κ. Τελιγιορίδου στο Αιγαίο δεν είναι τυχαίες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα σε ξένες ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι πρόθυμη για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους.

Καλά ενημερωμένοι κύκλοι σχολιάζουν ότι η αφωνία Μητσοτάκη στην τουρκική προκλητικότητα σχετίζεται με αυτά τα δημοσιεύματα.

Το επόμενο διάστημα θα δείξει εάν οι προτροπές Σημίτη –με άρθρο στην «Καθημερινή»– για «επώδυνες λύσεις» στο Αιγαίο ήταν τα παραληρήματα ενός γέρου ή «γραμμή» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα