Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Για 40 εκατομμύρια ευρώ αφήνεται χιλιάδες παιδιά εκτός παιδικών σταθμών”

“Για 40 εκατομμύρια ευρώ αφήνεται χιλιάδες παιδιά εκτός παιδικών σταθμών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Στρατούλης, Παιδικοί Σταθμοί, ΣΥΡΙΖΑ,

“Ακόμη και τα βρέφη, τα νήπια και τα παιδιά των εργαζομένων και των ανέργων στο έλεος των μνημονίων” σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης με αφορμή το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά μένουν εκτός παιδικών σταθμών.

Όπως τονίσει ο Δημήτρης Στρατούλης “οι βάρβαρες κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές συρρίκνωσης της δημόσιας χρηματοδότησης κατά 40 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με πέρυσι στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς οδηγεί σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες γονείς”.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

Οι βάρβαρες κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές συρρίκνωσης της δημόσιας χρηματοδότησης κατά 40 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με πέρυσι στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς οδηγεί σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες γονείς από λαϊκά νοικοκυριά κυρίως χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων, των οποίων τα παιδιά δεν γίνονται δεκτά από τους εν λόγω σταθμούς.

Μια κυβέρνηση όμως, όπως η σημερινή, που δεν μπορεί να διασφαλίσει ούτε στα παιδιά μια θέση στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς έχει πλέον μετρημένες τις ημέρες της. Θα καταρρεύσει σύντομα κάτω από την κοινωνική κατακραυγή με τους αγώνες και την ψήφο του λαού μας.

Σχετικά άρθρα