Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος για Πρέσπες: Όσοι προεκλογικά στηλίτευαν θα αναθεωρήσουν

Αντώναρος για Πρέσπες: Όσοι προεκλογικά στηλίτευαν θα αναθεωρήσουν

«Προσωπικά χαίρομαι που ο φίλος νέος υπουργός Άμυνας πήρε δημόσια αυτή τη θέση στην πρώτη, στην ουσία, δημόσια παρέμβασή του», έγραψε στο Facebook o Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, στο συνέδριο του Economist για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Τώρα περιμένω από όλους όσοι προεκλογικά στηλίτευαν τη συμφωνία να αναθεωρήσουν τις ακραίες θέσεις τους. Κι εννοώ όλους.

»Που ξέρετε κάτι; Θα το κάνουν. Είτε αργά είτε γρήγορα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Προσωπικά χαίρομαι που ο φίλος νέος υπουργός Άμυνας πήρε δημόσια αυτή τη θέση στην πρώτη, στην ουσία, δημόσια παρέμβασή του.

»Είναι η θέση που εγώ προσωπικά αλλά και αρκετοί άλλοι υποστηρίξαμε με επιχειρήματα και γίναμε συχνά — χωρίς αυτό να με κάνει ν’ αλλάξω θέση στόχοι κριτικής και χλεύης», ανέφερε ο κ. Αντώναρος στην ανάρτησή του.

«Τώρα περιμένω από όλους όσοι προεκλογικά στηλίτευαν τη συμφωνία να αναθεωρήσουν τις ακραίες θέσεις τους.

»Κι εννοώ όλους. Που ξέρετε κάτι; Θα το κάνουν. Είτε αργά είτε γρήγορα.

»Απλά αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η πραγματικότητα κι η ιστορία ξεπερνούν τους άτολμους κι αναποφάσιστους», κατέληξε στην ανάρτησή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Σχετικά άρθρα