Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερη η Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα – Τι είπε στην απολογία της

Ελεύθερη η Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα – Τι είπε στην απολογία της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Περιφέρεια Αττικής, Πλημμύρες, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της για την υπόθεση της φονικής πλημμύρας στην Μάνδρα η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας.

Η Ρένα Δούρου κατά την έξοδό της από το ανακριτικό γραφείο, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Η προφορική ή απλή έκφραση υπολείπεται πάντοτε της οδύνης για την Απώλεια τόσων ζωών.

»Με αυτή την πεποίθηση προσήλθα εκείνο το βράδυ, τη νύχτα της τραγωδίας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την πεποίθηση ότι δεν μπορούμε να μην βάλουμε στοπ στην κουλτούρα της ατιμωρησίας.

»Και ότι πρέπει να βρίσκονται επιτέλους οι πραγματικοί υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα σ’ ολόκληρη και όχι μόνο στην Αττική.

»Πιστεύονται με την ίδια μου την πράξη ότι η δικαιοσύνη οφείλει να αναζητήσει τος πραγματικές αιτιάσεις και τους πραγματικούς ενόχους και ότι δεν εξυπηρετεί σκοπούς και σκοπιμότητες σήμερα στέκομαι μπροστά σας και λέω ότι το απέδειξε για άλλη μια φορά.

»Ωστόσο πρέπει να μοιραστώ μαζί σας την πραγματική μου ανησυχία για το γεγονός ότι οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης όταν με τόση ευκολία μπορούν να συσταθούν κατηγορητήρια από τον οποιοδήποτε οποτεδήποτε είναι ένας κακός οιωνός για την αποτελεσματικότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σχετικά άρθρα