Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: «Όσοι επικαλούνται σύνδεση του 15% με απολύσεις απλά ψεύδονται»

Μητσοτάκης: «Όσοι επικαλούνται σύνδεση του 15% με απολύσεις απλά ψεύδονται»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε την ΑΔΕΔΥ να βάλει τέλος στο “φαύλο κύκλο της δικαστικής αντιπαράθεσης” για την αξιολόγηση.

O υπουργός επανέλαβε ότι το μέτρο της αξιολόγησης δεν οδηγεί σε απολύσεις και επιτέθηκε σε όσους επικαλούνται σύνδεση του 15% με απολύσεις λέγοντας ότι “απλά ψεύδονται”.

«Χρειαζόμαστε ως Δημόσιο ένα εργαλείο που θα επιτρέπει στους προϊσταμένους να αξιολογήσουν τους υπαλλήλους. Ο μόνος τρόπος για να επισημάνουμε σε κάποιους ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους είναι η υποχρεωτική ποσόστωση» είπε ο κ. Μητσοτάκης στο Mega

Παράλληλα, κάλεσε τους δημοσίους υπαλλήλους να προχωρήσουν στην αυτοαξιολόγηση, διευκρινίζοντας πως αν δεν το κάνουν τότε θα αξιολογηθούν από τους προϊσταμένους τους, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν με το μέτρο.

Τέλος, υποστήριξε ότι οι αντιδράσεις στην αξιολόγηση είναι πολιτικά υποκινούμενες και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κλείνει το μάτι» στους δημοσίους υπαλλήλους υποσχόμενος παράλληλα διορισμούς και προσλήψεις.

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα