Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης πήγε για προσκύνημα εξπρές στην Τήνο

Ο Μητσοτάκης πήγε για προσκύνημα εξπρές στην Τήνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τήνος,

Η είδηση ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από πέντε ημέρες διακυβέρνησης πήρε το καράβι οικογενειακώς και πήγε στην Τήνο προκάλεσε έκπληξη, αλλά δεν άργησαν τα νεοδημοκρατικά ΜΜΕ να μας ενημερώσουν για τον σκοπό του ταξιδιού του. Έτσι, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», ο πρωθυπουργός πήγε στην Τήνο να ανάψει κερί στην Παναγιά.

«Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αναχώρησε συνοδευόμενος από την οικογένειά του με πλοίο από λιμάνι της Ραφήνας στις 4 το απόγευμα και θα επιστρέψει αύριο Κυριακή

»Με το που έφθασε στο νησί, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στον ναό της Παναγίας κατά την ώρα του Εσπερινού, όπου τον υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Σύρου και Τήνου, Δωρόθεος.

»Ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ασπάστηκε την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχουν αφιερώσει στον Ναό της Παναγίας οι γονείς του ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και να χαιρετήσει τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στον ναό για την λειτουργία».

Τα «Παραπολιτικά» διατηρούν βεβαίως την αξιοπρέπειά τους, σε αντίθεση με άλλους –όπως κάποιο patkiout.gr-, που έγραψε -απευθυνόμενο προφανώς στο πιο απλοϊκό δεξιό ακροατήριο- τα ακόλουθα:

«Είχε κάνει, όμως, και κάτι ακόμα… Ένα τάμα από καρδιάς στην Παναγία να τον αξιώσει να αναλάβει τα ηνία της χώρας για να μπορέσει, όπως έλεγε στους δικούς του ανθρώπους, να ξαναφέρει την ελπίδα και μια νέα πνοή στον τόπο μετά τον «τυφώνα ΣΥΡΙΖΑ».

»Το τάμα του εισακούστηκε, εξελέγη άνετα πρωθυπουργός και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε η ώρα να το εκπληρώσει στην Παναγία της Τήνου, ένα νησί με το οποίο η οικογένεια έχει στενούς δεσμούς και διατηρεί και σπίτι».

Ότι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει σπίτι στην Τήνο το γνωρίζουμε άπαντες, το έχουμε ακούσει να λέγεται και στη Βουλή, αλλά ότι ο Κυριάκος έκανε τάμα στην Παναγιά για να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα, ξεπερνά ακόμα και τον ίδιο. Συγκλονιστικό, ανατριχιαστικό, ένας φιλελεύθερος να κάνει τάματα. Ιδίως όταν τον χτυπά «θεομηνία» με το «καλημέρα» της διακυβέρνησής του. Αφήστε λοιπόν τα τάματα απέξω και μην αναμιγνύετε τα θεία στην πολιτική.

Όπως έχει γράψει το «Ντοκουμέντο», τον Μάιο του 2002 η Μαρέβα Μητσοτάκη αγόρασε έκταση οκτώ στρεμμάτων στην Τήνο.

«Η έκταση ήταν οικοδομήσιμη πάνω από τη θάλασσα και η αξία της αγοράς της ανήλθε σε 64.486 ευρώ.

»Όση ακριβώς ήταν και η αντικειμενική αξία της. Λίγο αργότερα, στο συγκεκριμένο οικόπεδο η οικογένεια Μητσοτάκη έχτισε ένα παραδοσιακό σπίτι».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, γείτονες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τήνο είναι o Διονύσης Δενδρινός, πρώην στέλεχος της Siemens και ο καταζητούμενος Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Στα μέσα Ιουνίου βρέθηκε στην Τήνο η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία μαζί με την ομάδα του οίκου μόδας που διευθύνει και πολλούς εθελοντές από το νησί, καθάρισαν παραλίες από τα πλαστικά.

Σχετικά άρθρα