Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν αρκούν Χρυσοχοΐδης και Τζιτζικώστας; Στέλνουν τον στρατό στη Χαλκιδική

Δεν αρκούν Χρυσοχοΐδης και Τζιτζικώστας; Στέλνουν τον στρατό στη Χαλκιδική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεμοστρόβιλος, Καιρός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Χαλκιδική,

Η κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση ειρωνευόταν την κλιματική αλλαγή και η προπαγάνδα της πατούσε επί πτωμάτων για να ανέλθει στην εξουσία, τώρα στέκεται αντιμέτωπη με το φονικό χτύπημα του ανεμοστρόβιλου στη Χαλκιδική. Στη Χαλκιδική της Κεντρικής Μακεδονίας που έχει περιφερειάρχη από το 2014 τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μετά την ύβρι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που στην παράδοση παραλαβή του υπουργείου του διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξει ξανά Μάτι, φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία καταφεύγει στον στρατό.

Γιατί άραγε; Δεν αρκεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης; Η Περιφέρεια του κ. Τζιτζικώστα δεν είναι ικανή;

Μα ο Τζιτζικώστας δεν εκλέχτηκε επειδή είναι ικανός, αλλά επειδή φώναζε η «Μακεδονία είναι Ελληνική».

Ο στρατός λοιπόν θα στείλει δυνάμεις και μηχανήματα για να συμβάλει στην αντιμετώπιση των καταστροφών από τη φονική «θεομηνία» στην Χαλκιδική, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν πρόκειται για καμία θεομηνία, πρόκειται περί κλιματικής κρίσης. Ο θεός δεν είναι τιμωρός. Την ανθρώπινη ύβρι πληρώνουμε.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες και μεταφέρουν μηχανήματα. Θα διατεθούν γεννήτριες μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στον κεντρικό πυλώνα στο πρώτο “πόδι”» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6».

Όπως σημείωσε έχουν δοθεί οι απαραίτητες εντολές από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και ο στρατός είναι σε ετοιμότητα να εφαρμόσει τα σχέδια έκτακτης ανάγκης που υπάρχουν.

Δεξιοί. Ένα κράτος μόνο ξέρουν: Τον στρατό. Μόνο που ο στρατός είναι για να φυλά τα σύνορα, όχι για να κάνει τη δουλειά του κ. Τζιτζικώστα.

Σχετικά άρθρα