Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπρόεδρος ΠΟΕ- ΟΤΑ: «Ραντεβού στα γουναράδικα κ. Μητσοτάκη»

Αντιπρόεδρος ΠΟΕ- ΟΤΑ: «Ραντεβού στα γουναράδικα κ. Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΟΕ-ΟΤΑ,

Μία φράση του Άρη Βελουχιώτη που όταν πριν από μία εξαετία είχε χρησιμοποιηθεί εντός Βουλής από τον τότε βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, το περίφημο «ραντεβού στα γουναράδικα», χρησιμοποιεί ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος .

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκιτάκος με ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook στέλνει μήνυμα στη νέα κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσο για το υπόλοιπο μήνυμα των εκλογών, μετά το ξέπλυμα και σύμφωνα με την «κανονικότητα» και το «νόμος και τάξης» της «νέας» κυβέρνησης που μάλιστα θέλει να το εφαρμόσει από χθες (Εξάρχεια – Άσυλο κλπ), θα έλεγε κανείς ότι γράφει, ραντεβού στο δρόμο του αγώνα, αλλά δεν νομίζω να γράφει αυτό.

Ραντεβού στα γουναράδικα (άνευ εισαγωγικών), γράφει!!!». Υπενθυμίζεται ότι επί υπουργίας Μητσοτάκη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, βρισκόταν σε μόνιμη, και μάλιστα οξεία αντιπαράθεση με τον τότε υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με αφορμή τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες στους ΟΤΑ (σ.σ. σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, συμβασιούχοι με το ΠΔ Παυλόπουλου κλπ).

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Γκιτάκου:

Το θετικό μήνυμα των εκλογών είναι η μη είσοδος της ναζιστικής συμμορίας των χρυσαύγουλων στη βουλή, όσο αυτό μπορεί να είναι θετικό όταν με άλλο προσωπείο ο φασισμός θα έχει ακόμα λόγο και στην νέα βουλή. Όσο για το υπόλοιπο μήνυμα των εκλογών, μετά το ξέπλυμα και σύμφωνα με την «κανονικότητα» και το «νόμος και τάξης» της «νέας» κυβέρνησης που μάλιστα θέλει να το εφαρμόσει από χθες (Εξάρχεια – Άσυλο κλπ), θα έλεγε κανείς ότι γράφει, ραντεβού στο δρόμο του αγώνα, αλλά δεν νομίζω να γράφει αυτό. Ραντεβού στα γουναράδικα (άνευ εισαγωγικών), γράφει!.

Σχετικά άρθρα