Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πολάκης θριάμβευσε στα Χανιά και καλεί σε αντιστοιχία του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία

Ο Πολάκης θριάμβευσε στα Χανιά και καλεί σε αντιστοιχία του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νικητής βγήκε τελικά στην μάχη του σταυρού και της έδρας στο νομό Χανίων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που πέταξε εκτός τον πρώην υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.

Με την ενσωμάτωση στο 100% ο Παύλος Πολάκης 12.570 ψήφους και ο Γιώργος Σταθάκης 9.754 στις βουλευτικές εκλογές.

Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή, ο Παύλος Πολάκης χρησιμοποίησε το Facebook για να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν.

«Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση. ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!» έγραψε, ενώ δεν παρέλειψε με τη σειρά του να καλέσει σε επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης:

«ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!», τόνισε.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

»Με τιμήσατε όλοι ,αποκορωνιώτες ,κισσαμίτες,πλατανιανοι,σεληνιωτες ,Σφακιανοί ,Χανιώτες και εγώ απο τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικια του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

»Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής,δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !

»Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του “νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων ” η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

»Το αποτέλεσμα στα χανια και στην Κρητη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ,καθώς μετα τον Αλεξη τον Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση .

»ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

Σχετικά άρθρα