Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν κρύβει τη χαρά της η Φώφη που δεν θα γίνει «δεκανίκι» – Τώρα μιλά για «αυτόνομη πορεία»

Δεν κρύβει τη χαρά της η Φώφη που δεν θα γίνει «δεκανίκι» – Τώρα μιλά για «αυτόνομη πορεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Δεν κρύβει τη χαρά της η Φώφη Γεννηματά που ο σοφός λαός την «έσωσε», δίνοντας αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι δεν θα αναγκαστεί να γίνει το δεκανίκι του.

Μάλιστα, μόλις ηρέμησε από την αγωνία του ρόλου που θα έπαιζε σε μη αυτοδυναμία, «ξετσούμισε» και εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, επιμένοντας στην ίδια ρητορική, λες και δεν είναι η δεξιά αντίπαλός της αλλά ο κόσμος που κάποτε ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και τώρα ψήφισε Τσίπρα.

«Ο λαός ψήφισε, οι αποφάσεις του είναι σεβαστές. Οι πολίτες ψήφισαν για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ.

»Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης» είπε στις πρώτες δηλώσεις της πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Προφανώς το 32% του Αλέξη Τσίπρα δεν της λέει και πολλά, ή μάλλον θολωμένη από τη χαρά ότι δεν θα γίνει δεκανίκι, έλεγε τον πόνο της.

Διότι τώρα με τον Αλέξη Τσίπρα στην αντιπολίτευση, ως ηγέτιδα δύναμη της δημοκρατικής παράταξης, το εκσυγχρονιστικό απόκομμα του ΚΙΝΑΛ μοιραία θα χαθεί στην κοινωνία, όπως χάθηκαν και τα κόμμα της Ένωσης Κέντρου που τα απορρόφησε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Διαβεβαίωσε η Φώφη Γεννηματά ότι το κόμμα θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, ενώ θα λειτουργεί ως προοδευτικό αντίβαρο στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθερό στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης.

Δηλαδή, θα συνεννοείται με τον Μητσοτάκη για να μην κάνει πολλά κακά στον λαό.

«Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας» τόνισε, ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν το κόμμα, τους υποψήφιους, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, «που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής».

«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής» κατέληξε.

Η γυναίκα προφανώς και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η δημοκρατική παράταξη είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Οι ρίζες, που επικαλείται, ήταν του ΠΑΣΟΚ, όχι του ΚΙΝΑΛ.

Οι ρίζες πήγαν με τον Τσίπρα. Η Φώφη τώρα θα έχει τη μοίρα του Ποταμιού. Στοίχημα;

Σχετικά άρθρα