Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να επανιδρύσει τη δημοκρατική παράταξη από Μυτιληναίο και Γεωργιάδη

Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να επανιδρύσει τη δημοκρατική παράταξη από Μυτιληναίο και Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημοσιογράφοι, Εθνικές Εκλογές 2019, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Μυτιληναίος, ΣΥΡΙΖΑ,

Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε άμεση επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης με τη συγκρότηση σοσιαλιστικού δημοκρατικού κόμματος υπό την ηγεσία του, έκαναν μέσω Facebook οι δημοκρατικοί δημοσιογράφοι και διπλωματικοί συντάκτες, Στέφανος Μυτιληναίος και Γιώργος Γεωργιάδης.

«Με τα στοιχεία ενσωμάτωσης από την κάλπη ο Τσίπρας (δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ) περνάει το 30%», έγραψε ο Γιώργος Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Άρα η προσπάθεια του ΚΙΝΑΛ να ηττηθεί ο Τσίπρας στρατηγικά και να εξαερωθεί έληξε. Τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ θα είναι πολύ χαμηλά.

»Η επόμενη μέρα είναι πλέον σαφής. Αυτοδύναμη ΝΔ, βασική Αντιπολίτευση ο Τσίπρας. »Το θέμα είναι ένα.

»Αν ο Τσίπρας τολμήσει άμεσα να κάνει το νέο κόμμα, τη σοσιαλιστική παράταξη των προοδευτικών πατριωτικών δυνάμεων.

»Αν το κάνει άμεσα τότε είναι σαφές τι θα γίνει.

»Ακούω τους εκπροσώπους του ΚΙΝΑΛ στα τηλεοπτικά πάνελ.

»Είναι πασιφανές ότι δεν έχουν καταλάβει τι θα γίνει», έγραψε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

«Οφείλω να ευχηθώ συγχαρητήρια στη Νέα Δημοκρατία για τη νίκη της στις εθνικές εκλογές.

»Να τονίσω ότι η αυτοδυναμία της σημαίνει ότι θα μπορέσει να εφαρμόσει πλήρως και δίχως ΚΙΝΑΛίτικα «αναχώματα» το πρόγραμμά της, το οποίο θα το χρεωθεί στα θετικά και αρνητικά πλήρως. Θα είναι ΟΛΟ δικό της», έγραψε ο Στέφανος Μυτιληναίος και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η Προοδευτική Συμμαχία μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος στην κοινωνία και ως κομματική οργάνωση, διατηρεί δυνάμεις ισχυρές και παραμένει η ηγέτιδα δύναμη της Δημοκρατικής Παράταξης.

»Πρόκειται για μια προσωπική επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα και κάθε ψήφος στην κάλπη είναι ψήφος στον αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης Αλέξη Τσίπρα που την έφερε μόνος του.

»Άμεσα, θεωρώ, θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την ίδρυση νέου σοσιαλιστικού κινήματος με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.

»Για το ΚΙΝΑΛ να πω ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ το έσωσε από τον εξευτελισμό, αλλά όχι εντελώς, διότι αυτοί οι δυστυχείς εκσυγχρονιστές θα είναι πρόθυμο δεκανίκι της ΝΔ όπου της λείπουν ψήφοι.

»Όσο συντομότερα ο Αλέξης Τσίπρας προχωρήσει στην ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, τόσο πιο γρήγορα το ΚΙΝΑΛ θα εξαφανιστεί στην κοινωνία.

»Τέλος, το κόμμα Βαρουφάκη είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, αφού συγκέντρωσε τις ψήφους των δυσαρεστημένων ΣΥΡΙΖΑίων από Λαφαζάνη μέχρι και σήμερα.

»Χαιρετίζω το κόμμα Βαρουφάκη, θεωρώ ότι χρειάζεται για να απορροφήσει εκείνους που επιθυμούν να διατηρήσουν την αριστερίστικη «καθαρότητά» τους.

»Επίσης, χαιρετίζω τη μεγάλη μας επιτυχία ως δημοκρατική παράταξη, διότι δίχως κόμμα και δίχως οργάνωση, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι υπονόμευαν κάθε οργανωτική μας προσπάθεια, με όλα τα κανάλια και σχεδόν όλα τα επιχειρηματικά συμφέροντα απέναντί μας, καταφέραμε να κρατήσουμε ένα 30% του λαού.

»Αλέξη Τσίπρα προχώρα, είμαι μαζί σου», κατέληξε ο Στέφανος Μυτιληναίος.

Σχετικά άρθρα