Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλέξης Τσίπρας: Πρώτα η Ελλάδα – Είμαστε η δημοκρατική παράταξη

Αλέξης Τσίπρας: Πρώτα η Ελλάδα – Είμαστε η δημοκρατική παράταξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αχαΐα, Εθνικές Εκλογές 2019, Πάτρα, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Αδιαμφισβήτητος ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης ο Αλέξης Τσίπρας, απευθύνθηκε στον δημοκρατικό και πατριωτικό λαό της Πάτρας το βράδυ της Τετάρτης.

«Θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή», «μια Ελλάδα που κανείς δε θα μπορεί να την απειλεί», τόνισε ο πρωθυπουργός, αρχηγός της Προοδευτικής Συμμαχίας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και κανένας σήμερα δεν μπορεί να μας απειλήσει, ούτε στο Αιγαίο ούτε στη Κύπρο, γιατί η Ελλάδα σήμερα είναι ισχυρότερη από ποτέ, με πιο ισχυρές συμμαχίες και ερείσματα από ποτέ», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας αλλά και φάρος της φιλίας και της ενότητας των λαών στη Βαλκανική χερσόνησο».

«Τι είναι αλήθεια πατριωτική στάση;» αναρωτήθηκε ρητορικά ο Αλέξης Τσίπρας για να δώσει την απάντηση:

«Να λύνεις τα προβλήματα, να κάνεις τη χώρα σου πιο ισχυρή, να αυξάνεις το κύρος και την αξιοπιστία της στο διεθνές στερέωμα, να την προστατεύεις από τις αληθινές απειλές και τους αληθινούς εχθρούς ή να παριστάνεις τον εθνικόφρονα, ενώ όταν κυβερνούσες τα είχες δώσει όλα με δεκάδες επιστολές;».

Σχολιάζοντας το σύνθημα που ακούστηκε: «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», ο κ. Τσίπρας είπε ότι η προοδευτική η δημοκρατική παράταξη έβαζε πάντοτε πάνω το συμφέρον της πατρίδας και όχι του κόμματος, από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου μέχρι σήμερα.

Σχετικά άρθρα