Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανάβει φωτιές η γαλάζια υποψήφια – εκλεκτή του Σαμαρά στη Μεσσηνία

Ανάβει φωτιές η γαλάζια υποψήφια – εκλεκτή του Σαμαρά στη Μεσσηνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χαμός έχει γίνει στη Μεσσηνία με την υποψηφιότητα για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της εκλεκτής του πρώην προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, Νατάσας Κυριακοπούλου.

Γαλάζια στελέχη έχουν ανέβει στα …κεραμίδια, καταγγέλλοντας παραβίαση του καταστατικού της ΝΔ από την υποψήφια βουλευτή Μεσσηνίας, καθώς δεν είχε παραιτηθεί από πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης έξι τουλάχιστον μήνες πριν από τις εκλογές.

Η Νατάσα Κυριακοπούλου υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας μόλις πριν από λίγες ημέρες, στις 19 Ιουνίου 2019.

Μάλιστα, στην επιστολή παραίτησή της ανέφερε ότι «επειδή, κλήθηκα ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας να συστρατευτώ στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή της Χώρας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θεώρησα χρέος μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας στα όργανα του κόμματος.

Η παραίτησή μου έγινε αποδεκτή από το Γραμματέα Οργανωτικού κι έτσι από σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργύρης Μαστοράκης εκτελεί χρέη Προέδρου».

Δεν λέει να καταλαγιάσει ο αχός που σηκώθηκε από την στάση της υπαλλήλου της Πολεοδομίας Καλαμάτας.

Στελέχη της συντηρητικής παράταξης, και όχι απαραίτητα πολιτικοί της αντίπαλοι, κραδαίνουν τη σελίδα 9 (το άρθρο 11 και την παράγραφο 6), του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης, με καταστατικές αρχές, επιμένοντας ότι «η πρωτοφανής και προκλητική παραβίαση του καταστατικού και του κανονισμού οργάνωσης του κόμματος, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της λειτουργίας του».

Μάλιστα, λένε με νόημα ότι αυτή η κατάσταση θα έπρεπε να έχει προβληματίσει τον παρουσιαζόμενο ως άτεγκτο σε θέματα αρχών Κυριάκο Μητσοτάκη, «ο οποίος έπρεπε ήδη να έχει προβεί στη λήψη δραστικών μέτρων, όπως έχει κάνει σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις».

Σχετικά άρθρα