Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρήγας για Τουρκία: Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες

Ρήγας για Τουρκία: Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Ρήγας, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

«Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι πάντα έτοιμες και πάντα υπάρχει σχεδιασμός για οποιονδήποτε σκεφτεί να παραβιάσει την ακεραιότητα της χώρας», τόνισε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας συντασσόμενος με τον πρωθυπουργό, αναφορικά με την προκλητικότητα που επιδεικνύει η Τουρκία, το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο ο κ. Ρήγας επέμεινε στην ανάγκη να συνεχιστούν οι συζητήσεις, όπως και έγινε την περασμένη εβδομάδα, στην Άγκυρα, των ΜΟΕ μεταξύ των δύο χωρών, καθώς, όπως είπε, σε περιόδους έντασης θεωρεί ότι «βοηθούν αυτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας».

Για την προ ημερών δήλωση του ΥΠΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, ότι σε ενδεχόμενο επεισόδιο με την Τουρκία, «θα είμαστε μόνοι», ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών διαφοροποιήθηκε, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει πολλές συμμαχίες με διάφορα κράτη, αλλά και σε επίπεδο ΕΕ, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες, ξεκάθαρες αποφάσεις της, για στοχευμένα μέτρα σε βάρος της Άγκυρας

Για το ντιμπέιτ, ο κ. Ρήγας σημείωσε ότι «η διεξαγωγή ενός δημόσιου διαλόγου ανάμεσα στους δύο αρχηγούς που διεκδικούν τη θέση του πρωθυπουργού, είναι αναγκαίος.

Ο κ. Μητσοτάκης το αποφεύγει συστηματικά. Κρύβουν το πρόγραμμά τους και αυτό που κρύβουν είναι αυτά που ως πολιτική γραμμή θα φέρουν τη χώρα πίσω από τις κατακτήσεις, τις μικρές και μεγάλες, τις κατακτήσεις μετά τη σκληρή περίοδο που περάσαμε. Η ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του ντιμπέιτ, είναι αποκλειστικά στη ΝΔ. Έπρεπε να γίνουν και τα δύο. Και ανάμεσα στους δύο εν δυνάμει πρωθυπουργούς και μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών».

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ έκανε ακόμη λόγο για «πρόβλημα στη δημοκρατία, καθώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν καθορίζει τη διακυβέρνηση της χώρας» και παραμένοντας στη συζήτηση περί τηλεμαχίας, αναφέρθηκε σε προηγούμενες: «Το είχε κάνει ο Σαμαράς και το κάνει ο Μητσοτάκης τώρα. Ο Μεϊμαράκης δεν είχε αποδράσει».

Σχετικά άρθρα