Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρτυράει «χωρίς ξύλο» το ΚΙΝΑΛ: Με ΣΥΡΙΖΑ δεν συνομιλούμε, με Ν.Δ. μπορούμε να κυβερνήσουμε

Μαρτυράει «χωρίς ξύλο» το ΚΙΝΑΛ: Με ΣΥΡΙΖΑ δεν συνομιλούμε, με Ν.Δ. μπορούμε να κυβερνήσουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Μαρτυράει «χωρίς ξύλο» το ΚΙΝΑΛ αφού είναι πανέτοιμο και πρόθυμο για μία επανάληψη του 2012 και της κυβέρνησης συνεργασίας Σαμαρά – Βενιζέλου.

Η Εύα Καϊλή πολύ ξεκάθαρα το έθεσε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν δεν αποτελεί στρατηγικό αντίπαλο του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με την Καϊλή, και για αυτό -και κυρίως για «το καλό της χώρας»- χρειάζεται μία «υπεύθυνη κυβέρνηση».

Ερωτώμενη για το τι θα προτιμούσε ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, η ευρωβουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε:

«Εγώ με τις νοοτροπίες του ΣΥΡΙΖΑ, με την ηθική που έδειξε, ειδικά το τελευταίο διάστημα, με τη στοχοποίηση των μέσων ενημέρωσης και της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, δεν βρίσκω κανένα σημείο επαφής.

»Θεωρώ λοιπόν ότι δεν μπορούμε να συνομιλήσουμε για προγραμματική σύγκλιση με τέτοια πρόσωπα, ειδικά με τα ηγετικά στελέχη.

»Από κει και πέρα, ιδεολογικός αντίπαλος και όχι στρατηγικός, είναι η Νέα Δημοκρατία και εκεί μπορείς σε προγραμματικό πλαίσιο να συνομιλήσεις για το καλό της χώρας. Ο κόσμος θέλει υπεύθυνες κυβερνήσεις πια».

Σχετικά άρθρα