Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σπύρος Λυκούδης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Ο Σπύρος Λυκούδης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Σπύρος Λυκούδης,

Την απόφασή του να απέχει από τα ψηφοδέλτια ανακοίνωσε ο Σπύρος Λυκούδης, θεωρώντας ότι οι σημερινές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή του ιδίου και της κίνησης ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς σε κάποιο εκλογικό σχήμα.

Ο κ. Λυκούδης, που είχε εκλεγεί ως βουλευτής με το Ποτάμι, διευκρίνισε ότι δεν αποστρατεύεται.

«Με τούτα και με κείνα, νομίζω ότι τελικά, το βασικό πολιτικό ερώτημα των εκλογών θα διαμορφωθεί στο πώς θα κυβερνηθεί η χώρα, με ποια κυβέρνηση και σε ποιο πλαίσιο πολιτικής ή μη σταθερότητας» γράφει ο Σπύρος Λυκούδης σε άρθρο του στα ΝΕΑ.

«Η δική μου παρουσία και μέσα από αυτή, η φωνή της Πολιτικής Κίνησης των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς που εκπροσωπώ, δεν θα ακούγεται στην επόμενη Βουλή.

»Οι άμεσες εκλογές και οι πολιτικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή μας είτε αυτόνομα είτε ως συνεργαζόμενοι με κάποιο συμμαχικό εκλογικό σχήμα που θα μπορούσε να εκφράσει και τις δικές μας αρχές και αξίες.

»Τις ηθικές και πολιτικές αξίες της Ανανεωτικής Αριστεράς, που δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι έχουν εγκαταλειφθεί από όσους συνδιεκδίκησαν την κληρονομιά αυτή. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε.

»Παραμένουμε ενεργοί και για την «επόμενη ημέρα», παρόντες στο νέο πολιτικό τοπίο και στις αναπόφευκτες διεργασίες αναδιάταξης των πολιτικών δυνάμεων».

Σχετικά άρθρα