Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΚΙΝΑΛ «έστειλε» τον Βενιζέλο και «παίρνει» τη Βάνα Μπάρμπα

Το ΚΙΝΑΛ «έστειλε» τον Βενιζέλο και «παίρνει» τη Βάνα Μπάρμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάνα Μπάρμπα, Εθνικές Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ΠΑΣΟΚ, Στάθης Παναγούλης,

Πρόταση να κατέβει υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ έχει δεχθεί η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, σύμφωνα με δηλώσεις της, ενώ η έμμεση αποπομπή Βενιζέλου από τη Φώφη Γεννηματά φαίνεται να διευκολύνει την ένταξη στο Κίνημα Αλλαγής και του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη.

Η κα Μπάρμπα αποκάλυψε την πρόταση μιλώντας στο Open, χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «κόμμα της καρδιάς» και τόνισε ότι ο λόγος που θέλει να συμπράξει είναι ότι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι γυναίκα.

«Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο.

Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…», σημείωσε.

Επίσης σχετικά με την απομάκρυνση του κ. Βενιζέλου, επικρότησε τη Φώφη Γεννηματά, «που είχε τα κότσια να πάρει μια τέτοια απόφαση».

Εξάλλου, μετά τις ρωγμές που δημιούργησε στο ΚΙΝΑΛ η έμμεση αποπομπή Βενιζέλου, πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδεχόμενο συμμετοχής του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Β΄ Πειραιά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παναγούλης είχε ασκήσει σκληρή κριτική κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων σε ομιλία του στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018: «Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Έληξε! Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του».

Το 2012 η Βάνα ήταν με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη

Αξίζει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι η Βάνα Μπάρμπα το 2012 είχε ενταχθεί στον ακροδεξιό Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη και είχε κατέβει υποψήφια στη Β΄ Αθηνών.

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωνε τότε για τον Γιώργο Καρατζαφέρη πως επιλογή της ήταν «να είμαι με έναν άνθρωπο που μιλάει ουσιαστικά στο λαό και είναι αυθεντικός».

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός και αφού δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, έκανε το επόμενο βήμα και ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και το 2014 εξελέγη δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Παπανικολάου της ΝΔ στη Γλυφάδα, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε.

Σχετικά άρθρα