Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μπλόκο» στις βουλευτικές προτάσεις τροπολογιών βάζει η κυβέρνηση

«Μπλόκο» στις βουλευτικές προτάσεις τροπολογιών βάζει η κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Σωκράτης Φάμελλος,

«Φρένο» στις βουλευτικές που τροπολογίες που κατάθεσαν οι βουλευτές της πλειοψηφίας στη Βουλή, έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, που αποχώρησε από τη Βουλή κατηγορώντας την κυβέρνηση πως συνεχίζει το νομοθετικό έργο ώστε να «διευθετήσει εκκρεμότητες» με φωτογραφικές διατάξεις. Αντίθετα, κατέθεσαν 14 τροπολογίες.

Ο κ. Φάμελλος, πάντως, φαίνεται πως επιμένει στη θέση που είχε πάρει και στο υπουργικό συμβούλιο, απορρίπτοντάς τες, όπως είχε δεσμευτεί.

«Αυτή είναι η γραμμή μας και γι αυτό μπορεί να μην γίνουν δεκτές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος συνέκρινε τη διαφορά δημοκρατικού ήθους ανάμεσα στη σημερινή κυβέρνηση και τους προκατόχους της.

«Η διαδικασία που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι απόλυτα συνεπής με το συνταγματικό πλαίσιο και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες» είπε ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε:

«Αν όμως τίθεται θέμα ηθικής, ας κρίνουμε τα εξής: Το 2014, όταν διαπιστώθηκε η αναντιστοιχία της κυβέρνησης με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ο κ. Σαμαράς προχώρησε στον ορισμό επιτρόπου στην Ε.Ε. αλλά και στον ορισμό διοικητή της ΤτΕ ενώ στη δική μας κυβέρνηση ο πρωθυπουργός μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών επέδειξε υψηλό δημοκρατικό ήθος και ανακοίνωσε την προσφυγή στις κάλπες».

Σχετικά άρθρα