Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης φοβάται το διάλογο – Οι εκλογές θα κρίνουν αν εφαρμοστούν τα ευνοϊκά μέτρα

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης φοβάται το διάλογο – Οι εκλογές θα κρίνουν αν εφαρμοστούν τα ευνοϊκά μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η εφαρμογή των μέτρων ή η αμφισβήτηση τους κρίνεται σε μεγάλο βαθμό σήμερα που μιλάμε από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Σχολίασε ότι αυτά που διατυπώνονται τις τελευταίες μέρες ως επιφυλάξεις ή ενστάσεις από μερίδα κύκλων της ΕΕ ή που γράφονται στον Τύπο, «είναι αποτέλεσμα των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, του αποτελέσματος των ευρωεκλογών».

Δυστυχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν ένα αποτέλεσμα που αμφισβήτησε τη νομιμοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης, σχολίασε και επέκρινε και τη ΝΔ ως προς αυτό δεδομένης της στάσης της απέναντι σε αυτά τα μέτρα.

Επισήμανε ότι είχε μιλήσει με ειλικρίνεια στον λαό πριν από τις ευρωεκλογές για το ενδεχόμενο της νομιμοποίησης ή της αμφισβήτησης των μέτρων ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Ο Μητσοτάκης δεν θέλει διάλογο

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το 83% της συνολικής φορολογικής επιβάρυνσης «επιβλήθηκε από αυτούς που σήμερα παρουσιάζονται ως δήθεν λυτρωτές της».

Είπε ότι η συσσωρευμένη κόπωση και επιβάρυνση της κοινωνίας, της μεσαίας τάξης, ήρθε να εμφανιστεί στην πρώτη αναμέτρηση, τη «χαλαρή» ψήφο στις ευρωεκλογές.

Εμείς θα επιχειρήσουμε να γίνει ουσιαστικός προγραμματικός διάλογος παρότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να το αποφύγει, είπε.

Εμείς έχουμε εξαγγείλει μείωση φόρων, πρόσθεσε και κατηγόρησε τη ΝΔ για «κρυφή ατζέντα» που ενίοτε ξεφεύγουν στοιχεία της από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα