Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννηματά: Καμία κριτική για ΝΔ και Μητσοτάκη – Πολιτική η απόφαση για την αποπομπή Βενιζέλου

Γεννηματά: Καμία κριτική για ΝΔ και Μητσοτάκη – Πολιτική η απόφαση για την αποπομπή Βενιζέλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2019, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Φώφη Γεννηματά,

Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει και να συσπειρώσει τους βουλευτές και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ από την αποπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου, η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση Κ.Ο. και Π.Γ του κόμματος είπε πως έχει επίγνωση της αγωνίας τους.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως, είναι το γεγονός ότι η κ. Γεννηματά, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στην αποπομπή Βενιζέλου και έκανε για πολλοστή φορά επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακόμη και οι εναπομείναντες οπαδοί της είναι σίγουρο ότι θεωρούν τον βασικό τους αντίπαλο.

Αναφερόμενη στον αποκλεισμό Βενιζέλου από το Επικρατείας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι πρόκειται για πολιτική επιλογή κι όχι για προσωπική επιλογή η επιλογή των προσώπων για το ψηφοδέλτιο επικρατείας. ««Αυτή τη στρατηγική υπηρετούν όλες οι επιλογές, δεν είναι προσωπική επιλογή, είναι πολιτική επιλογή» ανέφερε σχετικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Υποστήριξε επίσης πως «η ρήξη και η σύγκρουση δεν ήταν ποτέ δική μου επιλογή» και πρόσθεσε: «Εχω όμως και έχουμε την ευθύνη δύσκολων αλλά αναγκαίων αποφάσεων».

Οπως δήλωσε η ίδια , το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε διάλογο με τους πολίτες που τον πίστεψαν, αλλά είδαν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται.

«Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε, εμείς αντέξαμε στο γαλάζιο Ποτάμι» ανέφερε για τις ευρωεκλογές.

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό που εφάρμοσε σκληρές πολιτικές λιτότητες και φεύγει με παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα, «καλλιεργώντας πολιτική διχασμού».

Η κ. Γεννηματά έκανε κάλεσε στους πολίτες να ενώσουν την δύναμή τους με το Κίνημα Αλλαγής.

«Αυτό σηματοδοτούμε με τις επιλογές μας. Η επιλογή μου για το ψηφοδέλτιο υπηρετεί αυτό το στόχο.

»Έχει ξεκάθαρα πολιτικά και όχι προσωπικά κριτήρια. Θα κριθεί από τους πολίτες.

»Η ΡΗΞΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

»ΕΧΩ όμως και έχουμε ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

»ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ και τώρα ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ για ΝΑ ΠΑΜΕ μπροστά με βάση ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ.

»Η εσωστρέφεια ρίχνει νερό στο μύλο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα