Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννηματά: Έδιωξε τον Βενιζέλο και έφερε τον Καμίνη για να κερδίσει τον Τσίπρα

Γεννηματά: Έδιωξε τον Βενιζέλο και έφερε τον Καμίνη για να κερδίσει τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιώργος Καμίνης, Εθνικές Εκλογές 2019, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φώφη Γεννηματά,

Με εμφανή την αγωνία της να δικαιολογήσει στους εναπομείναντες ΠΑΣΟΚους την απόφαση της να εκδιώξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το Κίνημα Αλλαγής και να προωθήσει τον αποτυχόντα υποψήφιο ευρωβουλευτή και αμφιλεγόμενο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, εμφανίστηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Η κ. Γεννηματά έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθησε να πείσει ότι με τον Καμίνη θα τον κερδίσει (!), κάτι που δεν μπορούσε να κάνει με τον Βενιζέλο, για τον οποίο εξέφρασε τη λύπη της που δεν μένει μαζί της να δώσει την πολιτική μάχη αναβίωσης του ΚΙΝΑΛ.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών.

»Σήμερα με τις επιλογές τους θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στην Αυτοδιοίκηση, στις Περιφέρειες και στους δήμους της χώρας.

»Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

»Αυτός είναι ο στόχος μας. Και αυτόν τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη.

»Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση, ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής.

»Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, με αυτόν τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και εμείς, η πραγματικά προοδευτική παράταξη, το Κίνημα Αλλαγής, που έχει ρίζες, ιστορία, παρόν και μέλλον, να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή της κυριαρχίας της Δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

»Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια σε αυτήν την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και για το Κίνημα και για τη χώρα.

»Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση.

»Οι απόντες από τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε: Ο Χρηστίδης φοβάται τα στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και «ανοίγει πόρτες» μόνο στους ψηφοφόρους

Σχετικά άρθρα