Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπογδάνος στο πλευρό Βενιζέλου – Καλεί τους εκσυγχρονιστές να ψηφίσουν ΝΔ

Ο Μπογδάνος στο πλευρό Βενιζέλου – Καλεί τους εκσυγχρονιστές να ψηφίσουν ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Αλλαγής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Δεν κρατιούνται τα «πιστόλια» του Κυριάκου μετά την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε την υποστήριξή του στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά.

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση στη Φώφη Γεννηματά, ευθυγραμμιζόμενος με την άποψη ότι στόχος της είναι να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον νεοφιλελεύθερο ακροδεξιών απόψεων Μπογδάνο, είναι «αποτρόπαιο» ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να συνεργάζεται με ένα σοσιαλιστικό.

Κανονικά οι σοσιαλιστές πρέπει να συνεργάζονται με τους δεξιούς φιλελέδες, το Κίνημα Αλλαγής -δηλαδή το ΠΑΣΟΚ- πρέπει να γίνει δεκανίκι της δεξιάς ή αλλιώς να χαθεί.

«Διώχνοντας τον Βενιζέλο, η Γεννηματά ενδίδει στους αλληθωρίζοντες προς τους τσιπραίους και ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

»Το μόνο κόμμα εξουσίας που τάσσεται ξεκάθαρα, απόλυτα και χωρίς αστερίσκους ενάντια στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δημοκρατικής παράταξης και νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς γίνονται όλο και πιο σαφείς και βαθύτερες, λέμε με τη σειρά μας.

Σχετικά άρθρα