Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη στρατηγική ήττα

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη στρατηγική ήττα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, μετά το προδιαγεγραμμένο διαζύγιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προστίθεται δε, ότι ο «στις 7 Ιουλίου, όμως, μπροστά στην εθνική κάλπη, τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση».

«Σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα αποφύγει τελικά να απαντήσει» καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος, με γραπτή του ανακοίνωση, έθεσε εαυτόν εκτός του Κινήματος Αλλαγής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει «ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ».

Είχε προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, στην οποία γνωστοποιούταν ότι ο κ. Καμίνης τοποθετείται ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, έπειτα από απόφαση της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά.

Σχετικά άρθρα