Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήμαρχος Δελφών: Ο Δήμαρχος που πλήρωνε από την τσέπη του τον Δήμο!

Δήμαρχος Δελφών: Ο Δήμαρχος που πλήρωνε από την τσέπη του τον Δήμο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δελφοί, Δήμος Δελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Εδώ και πέντε χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Δελφών βρίσκεται ο ανεξάρτητος (προερχόμενος από το χώρο της Ν.Δ.) Δήμαρχος Θανάσης Παναγιωτόπουλος, ο συμβολαιογράφος που άφησε στην άκρη το επάγγελμά του για να υπηρετήσει το Δήμο και να τον απαλλάξει από τις παθογένειες που τον έφεραν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

Η πορεία ήταν δύσκολη, καθώς είχε να αντιμετωπίσει όλο το κατεστημένο που με κάθε τρόπο αντιστεκόταν.

Κορύφωση στάθηκε δικαστική απόφαση πολιτικών του αντιπάλων για πεπραγμένα προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, όπου τον έφεραν επί 2 χρόνια να εισπράττει λιγότερα από το μισό του μισθού του.

Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Για το καλό του Δήμου όλο αυτό το χρονικό διάστημα πλήρωνε από την τσέπη του τα έξοδα μετακίνησης και οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν ώστε να εκτελεί στο ακέραιο τα καθήκοντά του.

Σήμερα όπου το κατεστημένο αντεπιτίθεται, θεωρούμε υποχρέωση μας να μάθει ο κόσμος των Δελφών πως για να γίνει όλο αυτό το έργο, κάποιοι άνθρωποι θυσίασαν την επαγγελματική τους καριέρα, πλήρωσαν και πληρώνουν με βαρύ οικονομικό τίμημα, τη διατάραξη της οικογενειακής τους γαλήνης και απόλυτη έκθεση στον κόσμο που τους ψήφισε αλλά και στους επικριτές.

Πραγματικά, τοπικοί άρχοντες σαν τον Θ. Παναγιωτόπουλο και σαν το Δήμαρχο Ναυπάκτου, τους αξίζει η επανεκλογή και η υποστήριξη όλων των Δημοτών γιατί απέδειξαν ότι πολιτεύονται με μόνο γνώμονα να προσφέρουν στην κοινωνία.

Σχετικά άρθρα