Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Την Κυριακή οι πολίτες θα επιλέξουν αν θέλουν περιτύλιγμα ή περιεχόμενο

Δούρου: Την Κυριακή οι πολίτες θα επιλέξουν αν θέλουν περιτύλιγμα ή περιεχόμενο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιώργος Πατούλης, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

H μάχη του β΄ γύρου έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Όλα πλέον κρίνονται με βάση το «περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα», αναφέρει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Το έργο μας είναι «απτό, μετρήσιμο» και υπερβαίνει κατά πολύ άλλων «με 10ετίες στο κοντέρ της αυτοδιοίκησης», θα πει και θα προσθέσει:

«Φτάσαμε πολύ μακριά για να επιτρέψουμε την επάνοδο όσων μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου να διασφαλίσουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη».

Όπως αναφέρει στο ΑΜΠΕ, οι εποχές των αυτάρεσκων ηγεμονιών παρήλθαν, θα χρειαστεί να αθροίσουμε ιδέες και προγραμματικές λύσεις για τα προβλήματα της Περιφέρειας, σημειώνει η επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», αναφερόμενη στο νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η απλή αναλογική.

Οι προτεραιότητες της Ρένα Δούρου, που είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», εστιάζουν, όπως σημειώνει, στη διασφάλιση του κοινωνικού πρόσημου της πολιτικής τα τελευταία 4,5 χρόνια, στον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των υποδομών και στην εμπέδωση του νέου ηθικού υποδείγματος άσκησης διοίκησης.

Σχετικά άρθρα