Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσοβόλας: Κυρίαρχη δύναμη της Κεντροαριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ

Τσοβόλας: Κυρίαρχη δύναμη της Κεντροαριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τσοβόλας, Εθνικές Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, ΣΥΡΙΖΑ,

Δεν υπάρχουν πια μεγάλοι πολιτικοί, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή One Direct στο κανάλι One, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας, κατακρίνοντας το επίπεδο που υπάρχει πλέον στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσοβόλα «έχει πέσει το επίπεδο των ανθρώπων που μπαίνουν στη Βουλή» συμπληρώνοντας πως αν δεν αναβαθμιστεί, θα αυξηθούν τα ποσοστά της ακροδεξιάς.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη της ΝΔ και βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που οφείλεται στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και σε αλαζονικές συμπεριφορές κυβερνητικών στελεχών, προσθέτοντας πως «είναι δύσκολο να ανατραπεί η διαφορά».

Ο κ. Τσοβόλας χαρακτήρισε μεγάλο λάθος τη στιγμή που μπήκαμε στο ΔΝΤ, εκφράζοντας την άποψη πως τότε ήταν ευκαιρία να γίνει ουσιαστική ρύθμιση του χρέους.

Σε ό,τι αφορά στο Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Τσοβόλας εκτίμησε πως θα μείνει στο ίδιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές, ενώ αναφερόμενος στο «άνοιγμα» του πρωθυπουργού στη Δημοκρατική Παράταξη είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να εξελιχθεί σε «κυρίαρχη δύναμη στο χώρο».

Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για προσπάθεια όλων των κομμάτων να χρησιμοποιήσουν το κέντρο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Σχετικά άρθρα