Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοτζιάς εξηγεί τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Τι λέει για τις εθνικές (βίντεο)

Ο Κοτζιάς εξηγεί τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Τι λέει για τις εθνικές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς, ΣΥΡΙΖΑ,

«Ο ταλαντούχος και χαρισματικός κ. Τσίπρας, πρέπει να ανοίξει το παιχνίδι, να κάνει συμμαχίες, όχι να τσιμπολογάμε από δω κι από εκεί, με σεβασμό απέναντι σε όλους εμάς, ακούγοντας και τη γνώμη μας, και να προχωρήσει σε ένα μέτωπο που να κερδίσει τη μάχη σε ένα μήνα», δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του Kontra.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ, τόνισε ότι, «μεγάλη αιτία για το ποσοστό που αντικρίσαμε τη Κυριακή το βράδυ, είναι η αποχή κόσμου προερχόμενου από την παλιά Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ.

»Ελπίζω αυτή η απόφασή τους να ήταν μόνο ένα μήνυμα διδαχής απέναντι σε όλους μας. Ελπίζω να βρούμε τον τρόπο να τους κινητοποιήσουμε».

Ο Νίκος Κοτζιάς πρόσθεσε ότι «οι εκλογές κερδίζονται στο κέντρο. Οι εκλογές κερδίζονται ή χάνονται από την αποχή. Αν δηλαδή στη ΝΔ επιστρέφουν αυτοί που απείχαν πριν μερικά χρόνια και αν από τον ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί από αυτούς που τον ψήφισαν απέχουν, τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. (…) Έχει μεγάλη σημασία, ο Αλέξης ο Τσίπρας και το επιτελείο του να πείσουν εκείνο το κομμάτι του κόσμου να εγκαταλείψει την θέση της αποχής και να συνδράμουν ενεργά στη μάχη».

Ο Νίκος Κοτζιάς απέμενε ότι «υπάρχει ένας κόσμος που δεν πήγε στη ΝΔ. Απλά δεν ήρθε να ψηφίσει. Πρέπει να τον κινητοποιήσουμε».

Σχετικά άρθρα