Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξενογιαννακοπούλου: «Η Προοδευτική Συμμαχία βασικός κορμός της δημοκρατικής παράταξης»

Ξενογιαννακοπούλου: «Η Προοδευτική Συμμαχία βασικός κορμός της δημοκρατικής παράταξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Προοδευτική Συμμαχία,

«Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για τους πολλούς, για ένα καλύτερο προοδευτικό μέλλον», τονίζει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι «λάβαμε το μήνυμα και οφείλουμε να το αποτιμήσουμε».

«Σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα και ξεκινάμε έναν νέο αγώνα! Δημοκρατική και καθαρή πολιτικά η απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για προσφυγή στο λαό.

»Στην πολιτική οι καθαρές λύσεις είναι πάντα οι σωστές.

»Λάβαμε το μήνυμα και οφείλουμε να το αποτιμήσουμε» αναφέρει συγκεκριμένα σε σχόλιό της στο Facebook.

«Ταυτόχρονα», συνεχίζει, «ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια δύσκολη τετραετία επιβεβαίωσε τη θέση του ως ένα μεγάλο κόμμα που αποτελεί τον βασικό κορμό του Προοδευτικού Αριστερού Πόλου στη χώρα μας, διαψεύδοντας όλους όσοι επένδυσαν στη στρατηγική ήττα του, και ενός από τα ισχυρότερα αριστερά κόμματα στην Ευρώπη».

Και στην ανάρτησή της η κα Ξενογιαννακοπούλου καταλήγει:

«Με πίστη στις αξίες μας ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία θα αναδείξουμε ακόμη πιο καθαρά το διακύβευμα και τις πολιτικές μας προτάσεις, τα μεγάλα δημοκρατικά, αναπτυξιακά και κοινωνικά διλήμματα για τη χώρα μας και το λαό μας, απέναντι στην αντιδραστική δεξιά και μνημονιακή παλινόρθωση.

»Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για τους πολλούς, για ένα καλύτερο προοδευτικό μέλλον!».

Σχετικά άρθρα