Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρένα Δούρου: «Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά, την επόμενη Κυριακή»

Ρένα Δούρου: «Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά, την επόμενη Κυριακή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιάννης Σγουρός, Γιώργος Πατούλης, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών στην Αττική εμφανίστηκε η Ρένα Δούρου, στις δηλώσεις της μετά την εικόνα που διαμορφώθηκε από το παραπάνω του 40% των καταμετρημένων ψήφων.

Όπως φαίνεται, εκείνη θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Γιώργο Πατούλη, όπου θα επιδιώξει να διεκδικήσει την επανεκλογή της.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για τη στήριξή τους.

»Η αγάπη των κατοίκων της Αττικής είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που οργάνωσαν κάποιοι -και έχουν ονοματεπώνυμο, για να κρύψουν τις δικές τους αντικειμενικές ευθύνες, να κρύψουν το πραγματικό μετρήσιμο αποτέλεσμα και το έργο της “Δύναμης Ζωής”», είπε αρχικά η υποψήφια περιφερειάρχης.

Και συνέχισε: «Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά, την επόμενη Κυριακή, όπου θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας.

»Γι’ αυτό και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας.

»Απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες, ώστε να στήσουν ανάχωμα στην ακροδεξιά και τη δεξιά.

»Καλώ τους συμπολίτες μου να δώσουμε μαζί τη μάχη για την περιφέρεια, να συνεχίσουμε το έργο που έχει ξεκινήσει για την Αττική της δημοκρατίας και της προόδου».

Σχετικά άρθρα