Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εθνικές εκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εθνικές εκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση με νωπή εμπιστοσύνη που να διασφαλίζει τη σταθερότητα. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του, πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των Εκλογών 2019.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και ανέφερε ότι η «αλλαγή για την οποία μίλησα στην προεκλογική περίοδο ήδη ξεκίνησε».

«Σας παρουσίασα το πρόγραμμά μας και σας υποσχέθηκα ότι θα εργαστώ σκληρά για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει», ανέφερε και ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

«Θα εξακολουθώ να αγωνίζομαι για την εμπιστοσύνη σας.

»Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, το αποτέλεσμα τόσο των ευρωεκλογών όσο και των εκλογών στις περιφέρειες σηματοδοτεί μια ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης.

«Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση», τόνισε.

«Από αύριο ξεκινώ ένα καινούριο αγώνα. Θα γυρίσω ολόκληρη την Ελλάδα για να πείσουμε περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε.

»Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννιέται σήμερα.

»Τώρα ανατέλλει ο ήλιος μιας Ελλάδας πιο φωτεινής, που υπέφερε πού αλλά βρήκε την δύναμη να ανοίξει το δρόμο της για μία καλύτερη ζωή.

»Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για την εμπιστοσύνη της και σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ πολύ σκληρά για να την ανταποδώσω».

Σχετικά άρθρα